Kreativen.si » Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Spletna trgovina je priročno orodje,ki vam omogoči nizke štartne stroške v primerjavi z fizično trgovino. Sama trgovina je odprta 24ur na dan, vse dni v letu, in je na voljo vsem ne le tistim, ki so trenutno v vašem kraju – mestu in se lahko fizično oglasijo pri Vas.

Sama spletna prodaja ni novost in je že kar nekaj časa prisotna. Pomembno je, da je tip spletne trgovine prilagojen Vam, prodajalcem in kupcem. Zato je izrednega pomena sama izbira sistema prodaje preko spleta. Izdelke, ki jih boste prodajali preko spleta pa lahko ponudite Vašim strankam tudi ceneje, saj je prodaja preko spleta enostavnješa in ne zahteva toliko Vaše prisotnosti. Gre za vpeljan proces, ki ga samo spremljate, brez potrebe po stalni prisotnosti.

naše spletne trgovine

Postavijo najpomembnejše na prvo mesto: Spletno trgovino izdelamo tako, da predstavi vse vaše izdelke v najboljši luči. Pri samem oblikovanju se posvetimo vsem podrobnostim od ikonskih slik, foto galerij do samega prikaza opisa izdelka.

So enostavne za uporabo: Naše spletne trgovine so enostavne za uporabo tako za kupca kot tudi za vas administratorja. Vaši obiskovalci – potencialni kupci bodo željene izdelke lahko hitro našli preko napredne iskalne vrstice, nakup pa bodo lahko zaključili kar z enim klikom, ki jih popelje neposredno v košarico – predel za zaključek nakupa (OneClick – Buy). Za vas kot administratorja pa pripravimo enostaven administracijski vmesnik preko katerege boste lahko spremljali vsa naročila ter z parimi kliki urejali celotni spletno trgovino.

So brez težav: Pri snovanju spletne trgovine imamo vedno v mislih kako bo končni uporabnik – kupec spletno stran uporabljal, tako se že vnaprej izognemo težav kot so klici ob dveh zjutraj zaradi negotovosti pri oddaji naročila.

So varne: Varujemo vas pred goljufijami s kreditnimi karticami in vaše stranke pred krajo identitete, tako boste vsi lahko malo lažje dihali.

Vlivajo zaupanje: V današnjem svetu, če vaša spletna trgovina samo malo navaja na prevaro, bodo vaše stranke bežale h konkurenci, zato se skozi ves postopek izdelave spletne trgovine trudimo, da se bodo vaše stranke ob obisku spletne trgovine počutile dobro in z veseljem sodelovale z vami.

Top