Kreativen.si » Ponudba za NVO

Ponudba za NVO

kreativna spletna stran za vaš NVO

Marsikdo si misli, da je za izdelavo spletne strani dovolj zbrati nekaj fotografij in besedil, jih zmetati skupaj in objaviti na spletu. Brez dvoma je tako mišljenje ustvarilo ogromno ne delujočih spletnih mest, ki jih dnevno vidimo na spletu.
V ekipi kreativen.si se dobro zavedamo, da izdelava dobrega spletnega mesta zahteva veliko več kot le par fotografij in nekaj odstavkov besedila, ne bojimo se zavihati rokavov in za vas ter vaše obiskovalce pripraviti atraktivno spletno mesto tako, da bo učinkovito na današnjem in jutrišnjem ogromnem spletnem trgu.

Kvalitetna izdelava spletne strani je temelj uspešne spletne predstavitve vašega podjetja, storitev ali izdelkov.
Z našo pomočjo boste postali lastnik modernega in unikatnega spletnega mesta.

Izdelava grafične podobe spletne strani 

Pred pričetkom izdelave spletne strani z vami pripravimo izhodišča za postavitev grafične podobe vašega novega spletnega mesta. Na osnovi vaših želja, priporočil, upoštevanja morebitne celostne grafične podobe in obstoječega materiala (besedila, fotografije, brošur in letakov.) pristopimo k izdelavi grafične podobe.

 Izdelava spletne strani

Izdelali vam bomo kreativno in kakovostno spletno stran, ki bo izpolnila vsa vaša pričakovanja.
Dandanes so spletne strani najučinkovitejši in najboljši način predstavitve vašega podjetja ali dejavnosti, zato mora spletna stran postati ogledalo vašega podjetja.
Zavedamo se, da obiskovalci, ki pridejo na vašo spletno stran, pridejo po neko informacijo in ne brat dolgega besedila ali občudovat lepo strani.
Prav zato se bomo potrudili, da bo vaša spletna stran izdelana kreativno, pregledno in kakovostno, čeprav bomo lepoto vključili zraven.

Samostojno urejanje vsebin vaše spletne strani 

Vašo novo spletno stran bomo po vaši izbiri postavili na enem izmed priljubljenih sistemov za urejanje spletnih vsebin: WordPress ali Joomla.
CMS sistema vam omogočata, da lahko svojo novo spletno stran po končani izdelavi urejate sami: sistema vam omogočata dodajanje novih podstrani, objavo aktualnih novičk, vključitev dodatnih ali menjavo obstoječih fotografij, skratka vse kar potrebujete za samostojno in enostavno urejanje vaše spletne strani.

 Gostovanje spletne strani

Ker v ekipi kreativen.si dajemo velik poudarek celoviti ponudbi spletnih rešitev, v sklopu izdelava spletnih strani nudimo tudi kvalitetno gostovanje spletnih strani na lastnih strežnikih.
Za vašo spletno stran uredimo vse potrebno za zagon ter objavo na spletni domeni, uredimo dostop do nadzorne plošče gostovanja, vzpostavimo e-poštne naslove za vašo domeno,…

Izdelujemo tudi kreativne spletne aplikacije 

Pomagamo in svetujemo vam pri zasnovi aplikacije, izdelamo aplikacijo glede na vaše potrebe, jo implementiramo v že obstoječ sistem (npr. spletno stran) in skrbimo za njeno delovanje. Ves čas smo vam na voljo tudi za kakršnekoli informacije, dodatke ali popravke.

Top